algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

«No toca»

Dins el PP balear s'ha posat molt de moda l'expressió que ha popularitzat José María Aznar: «No toca». Qui serà el candidat a les pròximes autonòmiques? I els mateixos que fan la pregunta se la contesten: «No toca». Què passa pel cap d'Aznar?: «No toca». Anirà Ortea a les llistes?: «No toca».

Estratègia
El diputat del PSM Antoni Alorda exposa avui, a la trobada nacionalista de Perpinyà, una ponència titulada «Una estratègia per a les nacions sense estat en el procés de la unió política europea». Per la seva banda, el secretari d'Organització del partit, Joan Antoni Salas, particiaprà juntament amb Artur Mas en la taula rodona «El país que volem». Els nacionalistes mallorquins exposaran la seva tesi de creació d'un front nacionalista i deixaran que sigui el mateix debat el que determini com es pot articular aquest front després d'escoltar catalans, valencians i perpinyanesos.

Pujol
En diferents sectors nacionalistes agradaria molt que, un cop que Jordi Pujol deixi de ser president de la Generalitat, passi a jugar un paper teòric però clarament integrador de tots els països de parla catalana.

Esclau
Hi ha la teoria que la tomba trobada defora de la catedral de Palma podria pertànyer a un esclau del segle XIII. Aquesta teoria afirma que en aquella època no se'ls podia enterrar en lloc sagrat, ja que l'Església ho prohibia. És a dir, que no tenien tractament de persona. Així, podria ser un obrer forçat dels que construïen la Seu de franc. A les rodalies de la tomba hi havia un temps les casetes d'eines dels treballadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.