algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Caro

Aquesta setmana s'espera una escomesa en alguns mitjans de comunicació de la Península i de línia conservadora contra la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro per la qüestió de la pàgina web de les drogues. L'objectiu final de l'artilleria pesant no és, però, Caro, sinó el president Antich.

Perpinyà
El pròxim cap de setmana es durà a terme a la capital de la Catalunya Nord una nova trobada dels nacionalistes dels Països Catalans. Hi participaran els ja tradicionals Convergència Democràtica, Bloc Nacionalista del País Valencià, l'Entesa Nacionalista-PSM de les Balears i, en aquest cas, la Unitat Catalana de la Catalunya Nord. Per part illenca hi intervindran el portaveu parlamentari Antoni Alorda, així com Joan Antoni Salas i Miquel Àngel Maria.

Pujada
Després de les protestes del personal sanitari de l'hospital de Son Llàtzer, que el passat mes de gener va cobrar menys doblers que quan depenien de l'Insalud i del PP, la realitat és que ara han aconseguit unes millores que, en segons quins casos, superen les condicions econòmiques de Son Dureta. D'aquesta manera, els professionals de Son Llàtzer han pujat de la nit al dia en només qüestió de setmanes.

Interins
Hi ha disgust entre alguns funcionaris interins de la Comunitat Autònoma que, segons afirmen, perdran el lloc de feina d'aquí a poques setmanes quan, passant per diferents situacions laborals, inclosa la de personal contractat, duen fins a tretze anys de servei. En alguns casos la seva marxa és per no haver pogut superar les proves de català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.