algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Rosselló

La consellera Margalida Rosselló participa avui a Barcelona en la manifestació contra el Pla Hidrològic Nacional. L'acompanyen el director general de Recursos Hídrics, Antoni Rodríguez, i el de Biodiversitat, José Manuel Gómez. La consellera no pot veure el PHN ni en pintura.

Hotelers

El dirigent de la Federació Hotelera Antoni Munar intentà durant una setmana conèixer els noms dels membres del Govern que s'entrevistarien amb els màxims representants turístics de les Balears el passat dijous. No ho va saber fins poc abans de la reunió i, segons font del Consolat, a la llista hi figurava el conseller de Turisme, Celestí Alomar.

La foto

Quan començà aquesta reunió, el president Antich digué als dirigents hotelers que abaix esperaven els redactors gràfics dels mitjans i si tenien cap inconvenient en fer-se fotos tots junts. La resposta dels dirigents de les federacions hoteleres va ser afirmativa, i les fotos es feren sense cap problema amb el president escortat pels empresaris.

Beltrán

El ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, ha designat a l'antic gerent de Son Dureta Sergio Beltrán com a responsable del trasvassament de l'aigua de l'Ebre cap a Barcelona, País Valencià i Múrcia. La tasca de Beltrán es farà mitjançant l'empresa Intrasa. Està clar que Matas vol homes de molta confiança per a les tasques més delicades que treu endavant. No oblidem que a les terres de l'Ebre tenen les ungles esmolades per si aquesta ambiciosa obra no sortís bé. L'envit és molt gran.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.