algo de nubes
  • Màx:
  • Mín:

Una protesta més a Telefónica

Avui fa un mes que se'ns va espanyar el telèfon, de llavors ençà he cridat a Telefónica en 10 ocasions (5 amb espanyol i 5 amb català). Unes amables senyoretes m'han agafat totes les dades pertinents i m'han assegurat que immediatament vendrien a arreglar el telèfon; avui, a la senyoreta que m'ha atesa, li he dit que volia parlar amb un superior, atès que ja feia 9 ocasions que cridava pel mateix assumpte. M'ha assegurat que em cridaria tot d'una que pogués i encara l'esper.

Què hem de fer perquè aquests senyors ens tenguin en compte??? Que hauré de pagar la quota de manteniment aquest mes??? M'agradaria protestar directament als responsables, però no m'han deixat.

Aina Pont

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.