nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

Entrevista

Ha estat molt comentada l'entrevista televisiva que li va fer el president Antich a la presidenta Munar a M7. No hi ha dubte que davant les càmeres es presentaren com dos perfectes aliats que, per sobre de tot, són capaços d'entendre's. Fou un cop d'imatge que despertà l'atenció dels polítics.

González
Hi ha comentaris en el sentit que Felipe González ja tendria decidit participar el pròxim mes de maig en el Cercle Financer de la Caixa. Serà una conferència molt atractiva, i més ara, que González torna a estar d'actualitat per la seva suposada entrevista al Marroc amb el rei Mohamed VI a l'esquena del Govern Aznar.

És demà
La reunió entre el president Antich i els hotelers que se celebra demà en el Consolat ded la Mar és clau per al desenvolupament polític fins a les eleccions autonòmiques del 2003. Molta de gent dóna per segur un enteniment per ajornar el cobrament de l'ecotaxa fins a la propera tardor. Però fa falta un altre punt per arribar a l'acord: el compromís dels hotelers. El que no poden fer és acceptar ara l'ajornament per a després, quan arribi l'hora de la veritat, fer anques enrere.

Kika Cortés
La periodista Kika Cortés, que fins fa poc treballava a l'Insalud, ha fitxat per l'àrea de comunicació de Cort en substitució d'Àngels Arce, que causa baixa per malaltia. Tothom desitja una ràpida recuperació a Àngels, que ha donat proves d'una gran professionalitat durant la seva etapa municipal. Respecte de Kika Cortés, ja és prou coneguda la seva dedicació al món periodístic des de fa molts d'anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.