cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
18°

Editur

La revista especialitzada en turisme Editur ha publicat un editorial molt aclaridor en el qual s'afirma: «D'un costat, el Govern ha aprofitat el sentiment antihoteler per implantar l'impost. Però de l'altre, els hotelers i el Govern central han assumit un paper d'oposició que no els correspon».

Sondymark
El PP vol carregar avui amb força en el Parlament contra el Govern per les enquestes realitzades per l'empresa Sondymark. Segons els populars, aquests treballs demoscòpics, «que beneficien els que governen el Consolat», s'han elaborat «sense la infraestructura tècnica necessària. I volem saber els criteris que s'han establert per contractar Sondymark». Un altre punt que pot ser calent en el ple d'avui és el debat sobre les rotondes. Hi haurà, en principi, intervenció de la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló.

Producte balear
És imminent la presentació dels nous logotips de la Vicepresidència econòmica que identificaran els comerços que venguin productes balears. Les botigues que se sumin a la iniciativa seran de dos tipus: establiments adherits, que són els que venen fins a un 50% de productes balears, i establiments col·laboradors, que són els que n'ofereixin un 25% del total del que posin a la venda.

Semàfors
Cort ha d'anar en compte amb els semàfors. Ahir, a les tres i mitja, deixaren de funcionar els situats als voltants de l'església de Sant Sebastià, una cruïlla molt important per la qual passa tot el trànsit provinent de l'avinguda Argentina i el que davalla de la plaça de Barcelona i altres carrers importants de la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.