algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Antich

El PP vol que el president Antich expliqui com veu l'arxivament del cas Bitel en el Parlament. Però tindrà difícil aconseguir-ho, ja que han presentat una interpel·lació, en la qual el president no ha d'intervenir, en lloc d'una compareixença, que sí que l'obligaria a parlar. I és que les formes són molt importants.

Cas Formentera
Tot apunta que la decisió final del jutge Monserrat sobre el cas Formentera serà el pròxim mes d'abril, una vegada haurà acabat la comissió rogatòria enviada a l'Argentina. Dins el PP hi ha confiança que serà el moment de començar els trons i els llamps. Almanco això es comentà en una reunió que va tenir lloc dimarts.

Company
El secretari general d'Asaja, Biel Company, tenia audiència ahir amb Maria Antònia Munar just després que Chenoa i, amb bon humor, comentà: «Jo no vénc aquí a riure, sinó a plorar. Per tant, faré de Bustamante, que és un gran plorador».

Compareixença
El Parlament està saturat de temes que s'han de tractar. Tant és així, que la consellera Aina Salom encara no ha pogut explicar els traspassos de Sanitat. I això malgrat que ja han passat dos mesos.

Conservatori
Ahir hi havia malestar entre els alumnes del Conservatori, ja que els actes de la Diada obligaren al tancament del centre. S'ha de pensar que la preparació de l'acte va requerir tot el dia. Hi havia més de 2.000 persones convidades, encara que no s'esperaven totes, i s'havia de preparar el refresc. També era important tancar el carrer per habilitar els aparcaments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.