algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Matas

Ara dins el PP tothom dirà que ja «sabia» que Jaume Matas era el candidat a les eleccions autonòmiques del 2003. Però no és així, fins ben entrada la setmana passada pràcticament ningú no ho tenia clar, dins la direcció i el Grup Parlamentari del PP Balear. Tant és així que s'han fet moltíssimes càbales.

Tensions a Cort  

Hi ha tensions subterrànies en el si del govern de Palma que difícilment surten a la llum. Però, de tant en tant se'n coneix alguna: durant una reunió amb directius de Gesa, un regidor del PP amb no poques responsabilitats despotricà contra la seva companya Maria Crespo. Un dels motius era la instal·lació de la recollida pneumàtica al centre antic, que per aquest regidor serà un fracàs estrepitós, com ja ho ha estat en altres indrets de l'Estat.

Caro  

La polèmica entre la consellera Fernanda Caro i l'associació de gais i lesbianes Ben Amics ha caigut molt malament en el si d'Esquerra Unida, en què es fan creus de com és possible aquest enfrontament amb una gent que, teòricament, ha de ser «de la corda». Ja no és que la consellera tengui o no raó, sinó el fet que obri polèmiques públiques que no fan bona imatge de l'esquerra.

Manifestants  

No resulta sorprenent que alguns veïns de vestit i abric de pells que viuen a la plaça Porta de Santa Catalina es manifestin contra el pàrquing amb altres més modests o, si més no, d'idees de caire ecologista i proteccionista. Els primers no tenen problema d'aparcament: en les seves finques "alguna situada en la prolongació de la voravia del passeig Mallorca" ja en tenen, de pàrquing.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.