muy nuboso
  • Màx: 16.46°
  • Mín: 12.25°
14°

Consens

La paraula «consens» s'ha posat ràpidament de moda. El president de Sa Nostra dimití en nom del «consens». I ahir el portaveu popular, Joan Flaquer, lloà aquest desig de «consens» a Sa Nostra i va passar a reclamar «consens» a Francesc Antich perquè s'entengui amb els hotelers en la qüestió de l'ecotaxa.

Capellà La dimissió de Miquel Capellà a la Presidència de Sa Nostra no serà l'únic fet destacable de la seva trajectòria professional en aquest gener de 2002. La setmana passada, el bufet de missers de Capellà rompé, de manera amistosa, la seva relació amb el també prestigiós bufet català de Quatrecases. La vinculació començà l'estiu de 2000, quasi bé coincidint amb la desaparició del sempre recordat Josep Melià.

Palma Hi ha molta d'indignació dins el PP perquè el municipi de Palma no té cap tipus de representació dins el consell d'administració de Sa Nostra. Ho han intentat diverses vegades, però sempre han topat amb l'oposició dels municipis governats pel Pacte de Progrés. Però els peperos pensen que la institució té a Ciutat la seva seu central i més oficines que en cap altre lloc, a més d'un volum de negoci altíssim. Per tant, «aquesta situació és del tot il·lògica i s'ha de solventar».

Convidat Joan Bauzà, regidor de Turisme i Relacions Institucionals de Cort, estava contentíssim. Resulta que assistirà al congrés del Partit Popular que comença avui a Madrid. Bauzà no n'és compromissari, però és molt feliç perquè s'han recordat d'ell a l'hora de fer la llista de convidats. Ahir ja augurava per l'ajuntament que la trobada popular serà un «èxit grandiós».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.