cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

Crespí

El portaveu del grup parlamentari del PSIB-PSOE, Andreu Crespí, qualifica Jaume Matas de «ministre Sibil·la» perquè només pronostica grans catàstrofes a causa de l'ecotaxa. Tanta sort que no se li acut dir-li «el ministre Moisès», aquell que anunciava plagues de moscards i de fam.

Els noviis Les fotos publicades de Jaume Matas i Maria Antònia Munar al balcó de Raixa, just davant el safareig de la històrica finca de Despuig, han estat comentadíssimes. Aquell és el lloc exacte on molts de noviis s'han fet la foto més inoblidable de la seva vida. És un marc que traspua tendresa, amor i fins i tot melangia. El problema és que quan es fan aquestes fotos sempre, lluny d'allà i amb un atac de gelosia, sempre hi ha «s'altre», que acaba rosegant claus.

Caro A l'edició d'ahir publicàvem una entrevista amb la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro, en la qual es mostrava extremadament conciliadora amb el col·lectiu Ben Amics. Per una errada, en el subtítol sortia publicat «La consellera no vol posar fi a l'enfrontament amb el col·lectiu gai» quan, evidentment, tal com es desprenia del titular i del text, volia dir «La consellera vol posar fi a l'enfrontament amb el col·lectiu gai». Disculpes per aquest «no» que es va escolar de manera involuntària.

Festa El Govern balear és Palma o és l'Arxipèlag? El Consell Insular és Palma o és Mallorca? Aquesta és la pregunta que es feia ahir molta de gent, ja que tots els organismes oficials ubicats a Palma estaven tancats a pany i clau per celebrar el dilluns festiu de Sant Sebastià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.