algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Cotxes i vianants

Darrerament m'he adonat que els cotxes respecten molt poc els vianants dins Palma. És veritat que les normes diuen que la gent només pot travessar per allà on hi ha passos de vianants, però des del senyor batle Fageda fins a l'intern més antic de l'Hospital Psiquiàtric saben que és imposssible. Per segons quines zones cercar i travessar per un pas de vianants és jugar a conillons. Per això voldria demanar més respecte dels conductors per als que anam a peu. Ja sé que Palma està pleníssima de llauna amb rodes i que tothom va escopetejat. A més, si un cotxe retura, darrere ja n'hi ha vuit que toquen el clàxon encara que es tracti d'un carrer estret i d'una sola direcció.

Som un jubilat que ja no té ànims per conduir. En els meus temps anar per Palma era una altra cosa. Però ara m'han xiulat més a mi des que vaig a peu que quan conduïa. Qualque dia fins i tot m'ha pegat complex d'àrbitre de futbol. Per això, deman consideració i respecte als automobilistes. Que pensin que la gent que va a peu no fa mal a ningú, i en molts de casos fa un favor als que manen perquè lleven ferro d'enmig de l'asfalt.

Per favor: deman respecte. I si no n'hi ha, no quedarà més remei que organitzar una protesta dels clubs de la tercera edat perquè Cort posi passos de vianants cada cinquanta metres. Així s'acabaran les bromes. Les ciutats estan fetes per viure-hi i per gaudir-ne, no per passar pena. Les ciutats són per als seus habitants, no per a les setze vàlvules. Recuperem la dignitat ciutadana, punyeta!

Pere Capó. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.