algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Mercats

Les campanyes de promoció que s'han fet dels mercats de Palma han donat el seu fruit per aquestes passades festes. Els comerciants estan molt contents del funcionament de l'Olivar, Santa Catalina i Pere Garau. Hi ha venedors que ja han vist un fil de llum per fer la competència a les grans superfícies.

Conveni La Unió Europea està a punt d'aprovar un conveni per valor de vuitanta milions que permetrà finançar el desplaçament de tècnics de les Balears a Malta (o viceversa) per ajudar aquesta República en el seu procés d'integració dins la Unió.

Turisme El Consell Insular ja té decidit que no assumirà les competències de turisme, tal com exigeix el PP. Els responsables d'Unió Mallorquina que governen la institució insular consideren que la legislatura ja està molt avançada i que, per tant, no és el moment de fer-se càrrec d'aquesta responsabilitat. Tampoc no es considera el moment més adequat per buidar de contingut una Conselleria tan important com la de Turisme, ja que això seria contraproduent.

Gerents Una de les línies d'atac del PP contra la consellera de la Salut, Aina Salom, se centra en el fet que ha nomenat els nous gerents de la xarxa sanitària que acaba d'assumir sense la designació dels directors generals. Segons el PP, «allò més lògic seria designar directors generals i que aquests diguessin quins han de ser els seus càrrecs de confiança». I és que l'artilleria pesant popular apunta cap a Salom com poques vegadades s'havia vist. La «neteja» que fa dins Sanitat de càrrecs designats pel PP és una de les causes d'aquesta furiosa càrrega que li ve a sobre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.