cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Valldemossa

El darrer full informatiu de l'agrupació La Valldemossa que Volem conté un article titulat «Els plens vists per un nin de deu anys», en què aquesta agrupació d'electors admet que pequen d'ingenus davant les escomeses de Rosa Estaràs. Pràcticament arriben a reconèixer que Estaràs els domina.

Raixa Unió Mallorquina ha fet «consultes internes» entre la militància per conèixer la seva opinió sobre la compra de Raixa amb col·laboració amb el Ministeri de Matas. La resposta majoritària ha estat d'aprovació d'aquesta iniciativa perquè «el que beneficia UM, beneficia Mallorca, encara que hi pugui haver polèmica per la foto que es va fer Maria Antònia amb Matas.

Punts negres Un dels primers objectius del Consell Insular ara que ha assumit importants competències en matèria de carreteres és eliminar els principals punts negres que estiguin sota la seva responsabilitat. Aquest és l'objectiu número u, gens fàcil d'aconseguir, per cert, perquè amb la saturació de vehicles que hi ha a Mallorca els punts mortals poden reaparèixer a qualsevol lloc.

Aznar Ara que hi ha tanques del partit ASI per tot arreu, i quan tothom es demana com és possible que la gent de Rabasco pugui manejar tants doblers, n'hi ha que recorden una frase pronunciada per José María Aznar ja fa anys, tan críptica com el seu estil: «El nacionalsime pretén dividir andalusos i catalans». Tot i aquesta asseveració, ningú no s'ha atrevit a muntar-li un Rabasco a Jordi Pujol. Mentre, aquí es financen experiments que podrien dur una fractura social imprevisible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.