cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Cavallers

La festa de l'Estendart comptà amb la presència de vuit cavallers de la confraria de Sant Jordi, que donaren categoria i prestigi a la celebració. Però entre algun membre de l'antiga noblesa s'ha criticat aquesta desfilada amb la creu de Sant Jordi, ja que abans només la lluïa la gent de llinatge d'alcurnia.

La placa A Son Llàtzer no saben què fer amb la «segona placa» de Son Llàtzer. Resulta que n'havien fet dues, una amb le nom de la ministra Celia Villalobos i l'altra amb el del president José María Aznar per si finalment acudia a l'acte. No hi anà. I ara tenen la «placa que mai no fou» a un racó i sense saber què fer, perquè titat el nom d'Aznar tampoc no fa gràcia.

Llibre Fa una setamana varen veure passajant per Jaume III a l'expresident Gabriel Cañellasm, l'editor Lleonart Muntaner i el dirigent del Lobby per la Independència Jaume Sastre. On devia anar aquest trio? Què duen entre mans? La respostanomés és una: hi ha en marxa un llibre de converses on Sastre pregunta i l'amo en Biel contesta a tomba buida. Pot ésser gros.

Cues Els betlems gegants ubicats a Palma estan tinguent un èxit espectacular de públic. A la plaça de l'Oliver, i per contemplar el mé grans de tots, que és de pagament, la cua formada al carrer feia a l'horabaixa més de cinquanta metres. A Sant Antoniet hi havia un veritable col·lapse de persones i a Cort la cua començava en plena plaça. Això vol dir que la gent disfruta de contemplar aquestes betlems com de poques coses aquestes festes És un veritable fenòmen sociològic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.