nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Promoció

Un dels aspectes que més s'han comentat fora dels àmbits esportius del sorteig de la Champions League és que al Reial Mallorca li ha tocat un equip anglès i un altre alemany, fet que suposarà una gran promoció gratuïta i impagable de l'Illa en els dos principals mercats emissors de turistes. I ja no parlem què podria passar si els vermellencs feien una bona lligueta i es classificaven per a la següent fase. I és que no hi ha com el futbol per fer una bona promoció. L'IBATUR hauria de prendre bona nota d'aquest fet inqüestionable.

Brussel·les
L'anunci del PSM de presentar-se a Brussel·les per demanar al Parlament europeu que reconegui el dret a l'autodeterminació de les Illes Balears agafà per sorpresa els altres partits del Pacte de Progrés. Divendres migdia ja es coneixia la notícia, però bona part dels dirigents del Pacte la ignoraven ja ben entrat el capvespre i quedaren bocabadats.

En solitari
De totes maneres, aquest anunci per sorpresa li pot retre al PSM importants rèdits polítics per molt testimonial que sigui la seva acció, ja que tal i com ha pres la iniciativa resulta molt difícil que cap altra formació política pugui acompanyar els «quaranta voluntaris» del PSM a Bèlgica. Una altra cosa són les entitats cíviques i socials mallorquines.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.