cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 25°
25°

Deixau les drogues

Des de fa un cert temps, tenc ganes de fer pública la meva història que, encara que té un final feliç, va ser durant molt de temps un infern. Doncs bé, jo era la mare d'un al·lot com qualsevol altre, amb un comportament normal i amb els problemes típics de l'edat. Anaren passant els anys i va anar canviant. De cada vegada estava menys temps a ca nostra i, en ocasions, fins i tot notava que em faltaven doblers.

De manera que vaig començar a fixar-me més en allò que feia, fins que un dia li vaig trobar una xeringa. No m'ho podia creure i vaig cercar ajuda i el resultat sempre era el mateix: quatre dies bé i un altre pic a començar i de cada vegada pitjor. Un dia va arribar a les meves mans un número de telèfon, 902 25 25 00, i amargada com estava, em vaig animar a cridar-hi. Em contestà una al·lota que em va explicar un poc allò que era el programa Narconon. Em va agradar. I, després de parlar-ne amb el meu fill, ho provàrem. El resultat va ser una cosa increïble, ja que el meu fill tornà a la vida i avui dia, i des de fa ja quatre anys, és una persona distinta.

Aprofit per expressar el meu agraïment a tots els membres del personal de Narconon, que treballen per aconseguir que altres joves siguin lliures i feliços sense drogues.

Esther Magdalena Palacios. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.