cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Matas i la Colònia de Sant Jordi

El ministre Matas ha tingut aquest darrer any una sèrie de desafortunades iniciatives que al final han perjudicat la Colònia de Sant Jordi.
Primer ens va venir amb la proposta de fer un passeig marítim que l'únic que va aconseguir va ser dividir el poble. Un passeig que romp amb la bellesa natural que encara tenen alguns indrets de la costa coloniera, i que al final no sabem ben bé quin benefici ens durà... o sí que ho sabem: cap!

Però pitjor ha estat la segona. Crec que ha estat una gran traïció, a aquest municipi, un engany sobretot a la gent que el va votar. El Ministerio de Medio Ambiente ha decidit fer el «Centre d'Interpretació del Parc de Cabrera» al Coll d'en Rabassa.

Quan el sentit comú, i la mateixa planificació del Parc Nacional, ens diuen que el lloc idoni per fer-lo és la Colònia de Sant Jordi, després s'ha inventat un «centre secundari»... però res no té a veure això amb els 2.200 milions que ha promès al seu amic Fageda per fer el Centre al Coll d'en Rabassa, a un lloc on els veïnats no el volen. Una inversió (més de 2.000 milions) que quasi quadriplica la inversió que volia fer en el famós passeig, i que té molts més beneficis futurs per al municipi.

Possiblement el que ha fet Matas ha estat prendre'ns la inversió més important que mai s'hauria pogut fer al municipi... en sou conscients?

Cosme Bonet Bonet. Ses Salines.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.