cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
14°

Rosselló

La consellera Margalida Rosselló només s'ha pres enguany dues setmanes de vacances. Però no s'ha pogut alliberar de la feina. Primer va haver d'anar a la visita a Albarca, després se li cremà Son Font i, finalment, se n'ha hagut de dur feia a ca seva. Quines vancances!

Son Font Per cert, que l'incendi de Son Font de Calvià ha fet recordar a molts els problemes legals que va patir aquesta urbanitzció. En realitat, no és sinó un assentament rústic on, això sí, els xalets valen, en alguns casos, més de 200 milions de pessetes. La batlessa Nájera va voler legalitzar l'assentament i convertir-lo en urbà, però l'escàndol polític va ser enorme i no li ho va permetre. Per tant, els propietaris dels xalets (molts d'ells estrangers) no surten d'un disgust per entrar en un altre.

Lecquio El comte Lecquio, encara que no estigui per Mallorca, té mitja vida en aquesta illa. Ahir mateix, l'aristòcrata italià va reconèixer que enyorava molt els seus dos fills, concebuts en mares diferents i que ara passen uns dies, en llocs separats, a Mallorca. Antonia dell'Atte i Ana Obregón, en canvi, no han expressat gens d'enyorança envers el seu exmarit. Es veu que la platja i el sol sempre són una bona teràpia per afrontar els desencisos de l'amor, sobretot entre els famosos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.