cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 23°
29°

Verds

Es comenta molt que Els Verds solen tenir raó en els plantejaments abstractes, però que, el fet de no tenir gaire implantació a la Part Forana els lleva la perspectiva de les dificultats concretes de l'aplicació de determinades normes. El fenomen, amb menys intensitat, es produeix amb EU. Ambdós partits, per qüestió d'implantació, en certes ocasions tenen un punt de vista «urbanita».

Vadell Amb el cessament de Pere Noguera, com a director del Teatre Principal, Maria Antònia Vadell s'ha comportat d'una manera sibil·lina. No ha hagut de prendre cap decisió. Simplement ha esperat que es produïssin canvis de natura burocràtica en el funcionament del Teatre Principal.

Delegats Catalina Cirer no és l'únic delegat del Govern criticat per accions amb els manifestants. Al de Madrid, l'acusen d'estar obsessionat amb les manifestacions i ha hagut de comparèixer davant la comissió de Justícia del Congrés.

Antich Hi ha molt d'escepticisme sobre la possibilitat que el president fes qualque honor al Dia sense Tabac. Com tants d'altres ciutadans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.