algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
22°

Mesquida

No és estrany que per devers el PP de Cort es temi la possibilitat que Joan Mesquida sigui el candidat socialista a la batlia. Ahir, en un debat emès per TeleNova, el conseller d'Hisenda demostrà un altre cop que sap combinar el rigor argumental amb la contundència dialèctica. Almanco, davant les càmeres destil·la credibilitat. Els que el consideraven un tecnòcrata anaven equivocats.

Llabrés Ha estat molt comentada la frase del regidor d'Educació de Cort, Jordi Llabrés respecte dels nous centres escolars: «Hem perdut un any embullant la troca». En el seu cas, l'autocrítica és demolidora. Ara només faltaria que s'exigís ell mateix la dimissió.

Rodríguez Una cosa és certa, almanco en les formes "el fons sempre és opinable i discutible" José María Rodríguez, tinent de batle de Manteniment, és molt més dialogant que el seu company d'Educació a Cort. Tothom que hi ha tingut contactes coincideix a assenyalar-ho.

Ferrer Finalment, resultarà que Josep Antoni Ferrer és un conseller mol dinàmic. Darrerament no atura fent presentacions. I les execucions?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.