algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Ibarra

En contra del que podria semblar a primera vista, Juan Carlos Rodríguez Ibarra té en molta consideració Francesc Antich. En certa ocasió, el president extremeny digué al seu col·lega balear: «Oye, Xisco, en este partido los únicos de izquierda que quedan somos tu y yo». Deu ser perquè l'ecotaxa i la banctaxa uneixen molt.

Oreja La família de Mayor Oreja prové del poble guipuscuà d'Orexa. En relació a aquesta qüestió, el diari Avui publicava ahir que «ni tan sols a Orexa "a la qual el candidat popular s'havia referit emotivament en alguna ocasió durant la campanya" va funcionar l'opa hostil que, des dels despatxos i redaccions de Madrid, s'havia llançat al PNB per dur al Palau d'Ajuria Enea el bregat polític donostiarra. Igual que en les eleccions del 1998, als caserios d'Orexa, PP, PSE i també IU van seguir encorats en zero vots, mentre que Euskal Herritarrok seguia predominant a la localitat amb 62 sufragis i la coalició PNB-EA n'obtenia vuit». Pobre Mayor Oreja.

Aznar Sembla que José María Aznar ha perdut la xerrera des que les urnes basques parlaren diumenge. I parlaren molt clar, per cert.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.