Un acte de coratge
La decisió conjunta dels restauradors afiliats a la Pimem (més de dos mil en total) i d'Unió de Pagesos per animar els ciutadans a consumir carn de vedella s'ha de valorar en tota la seva extensió i mesura. El fet que els restaurants tornin a incloure aquest tipus de carn en els seus menús i cartes indica que la primera passa per vèncer la psicosi de les vaques boges és donar mostres d'un coratge que esdevé essencial per superar l'actual crisi. A això s'ha d'afegir que la Conselleria d'Agricultura ha actuat amb celeritat i decisió, posant en marxa en un termini rècord un laboratori destinat a detectar el tristament famós mal de la manera més ràpida possible. Així, la coordinació entre institucions i organitzacions empresarials i ramaderes ha funcionat de manera impecable i ara ja només resta que el consumidor entengui que el problema està controlat per, entre tots, recuperar una normalitat a la qual només poden aspirar els països articulats com ja comença a ser el nostre. Perquè és precisament quan sorgeixen crisis importants quan es veu si existeix una societat veritablement vertebrada. I en aquest cas ha estat així. I tots hem d'estar d'enhorabona.
També a Opinió
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Campanya d’ensabonada a la monarquia espanyola (espòiler: la pagam entre tots)
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- [VÍDEO] Arran mostra l’acció contra la Conselleria i crema fotos de polítics i hotelers
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.