algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Lladró-Solleric

Un amic em comentava que hi ha qui pinta quadritos, qui pinta quadres, i qui... és artista. Hi ha tres tipus de perles, les Majorica, les cultivades i les naturals.

Records d'infància, tendes de souvenirs... (en aquestes platges ara maxucades), m'obliguen a una ràpida associació, Majorica=Lladró.
I ocorre ara que en aquesta ciutat, on com a record s'ha venut la millor imitació, allò fals, el Casal Solleric ens ofereix una exposició d'aquesta mediocritat, sabent-ho i amb coneixement de causa.

Resulta també que la informació de l'exposició no apareix en el tríptic informatiu de l'AIGAB (Associació Independent de Galeries d'Art de Balears), ni en la guia de la secció cultural de la premsa diària, i ni tan sols l'habitual targeta d'aquest Ajuntament he rebut. Lladró Comercial S.A. i Palma Kurier s'encarregaren d'això, invitació i carta en alemany i un fullet trilingüe.

Sentirà vergonya aquest Ajuntament? Voldrà ocultar alguna cosa?
En un centre d'art contemporani gestionat amb fons públics és inadmissible aquesta programació, és un insult a tots aquells que treballam en aquest difícil terreny, artistes, escriptors, intel·lectuals, galeristes... un insult a totes les persones que ens agradaria sentir-nos ciutadans.

La cultura mereix millor tracte, no la trepitgeu, no és un souvenir (per què no recuperar la tenda que existia en els baixos del Casal en temps del franquisme?) La cultura no es ven, no es rendibilitza a curt termini, és inversió de futur.

Dona Carme Feliu, regidora delegada de Cultura i Joventut, D. Lluís Socias, director d'activitats culturals, i els qui en siguin responsables per favor dimiteixin, que dimiteixtin si els queda un mínim de honestedat o algun record.

Dolores Sampol Guasp. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.