algo de nubes
  • Màx: 16.39°
  • Mín: 7.61°
16°

Queixa sobre el Poliesportiu Germans Escalas

Sr. director, el motiu de la present queixa és donar a conèixer la desídia i desinterès dels responsables del Poliesportiu Germans Escalas de Palma. Fa més de quatre anys que un grup d'amics anam utilitzant aquestes instal·lacions (concretament les pistes poliesportives) i, com és normal, pagam religiosament les factures que per tal motiu ens presenten. Ara bé, d'ençà que va acabar la Universíada (fa ja més d'un any), hem vist que el manteniment de la instal·lació ha empitjorat.

Mai no ens hem queixat de la qualitat de les pistes esportives, però, darrerament, les deficiències de llums, rotles... tarden més a ser reparades. Però la queixa més greu, denunciada reiteradament per la nostra part, és la impossibilitat de dutxar-se als vestidors de las pistes poliesportives; a l'estiu l'aigua sortia bullint (en el sentit literal de la paraula), i ara, a punt de començar l'hivern, l'aigua surt congelada (també en sentit literal).

Seria possible que, qui pertoqui, prengui les mesures oportunes per tal de solucionar la citada avaria i posar més interès a corregir les deficiències?

Rogelio Fernández Aznar

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.