algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
14°

On és la via de circumval·lació del Port de Pollença?

Senyors lectors, no es poden imaginar el caos circulatori que impera en el Port de Pollença. Pensàvem els «mollers» que en tenir una batlessa que estiueja al port la situació canviaria, però no ha estat així.

De part de l'Ajuntament de Pollença s'han realitzat nombroses rodes de premsa que han estat publicades no només per aquest diari, sinó també en els d'aquest municipi, i en les quals es feia una fabulosa propaganda electoral. «S'ha aprovat en el ple l'inici de la via de circumval·lació»: Aquest és el titular del mes de maig de 1997, 1998, 1999... Pero els «mollers» ens trobam desesperats. No es pot circular per angoixa constant, pero no just per nosaltres, sinó també:
"Pel lleure dels nostres fills que no poden anar en bicicleta.
"Per als residents i visitants.
"Per als comerciants.
"Per als transportistes...

Pensi, senyora batlessa, que la nostra principal font de riquesa és el Port, al qual tenim el deure de cuidar, i per això se l'hauria de dotar d'una fabulosa via de circumval·lació que no només comportàs un estalvi de temps en els desplaçaments, sinó també de qualitat de vida, estalvi de combustible. En definitiva, un poc de desenvolupament sostenible. I segur, senyora batlessa, que vostè s'ha trobat la caravana de cotxes quan es dirigeix de Pollença al Port.

Aprofitam aquesta carta no just per saludar la nostra batlessa, sinó també per fer altres dues crítiques constructives a favor del nostre estimat port de Pollença: "Els carrers del paseig dels Pins, i ja no en parlem dels carrers de segona i tercera línia del mar, es troben plens de fems apilat. M'imagín que el senyor femeter es diu «Vent».

"S'hauria de dedicar una especial atenció als nombrosos actes vandàlics que s'estan perpetrant en el port perquè ha aumentat el nombre de robatoris, i no així el de policies.

Magdalena Vicens Cifre, Joana Seguí Ramos, Antònia Torrandell Cerdà. Port de Pollença.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.