algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

Zona blanca

No em varen convèncer els arguments que donaven suport a la idea de substituir els dos colors dels taxis de Palma pel color blanc, color que, per cert, és el que tenen els taxis de la part forana, però si això és el que vol el sector del taxi, són inútils els arguments de la identitat, l'originalitat i la tradició per defensar el negre i el marfil.

Ara, segons he llegit, l'aeroport de Mallorca és obert a tots els taxis de l'Illa, obertura que sens dubte es veurà afavorida pel fet que els taxis de Palma i els de la part forana siguin, amb el pas del temps, del mateix color: blancs. Si el que es volia era facilitar el reconeixement dels taxis i evitar confusions per qüestió de color, amb el color blanc generalitzat ningú ja no podrà confondre els taxis de la part forana amb els de Palma, ni a l'aeroport ni a cap altre lloc de l'Illa.

Tenir tots els taxis de l'illa de Mallorca de color blanc serà, sens dubte, un gran avantatge si qualque dia l'Illa es transforma en una mena de «zona metropolitana» on tots els taxis, sense distinció del seu municipi d'origen, puguin desenvolupar la seva activitat sense cap mena de limitació. Potser això és el que vol el sector del taxi.

Antoni Roca. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.