muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
12°

Col·laboració a la convivència

Aula Cultural, associació sense ànim de guany, que du a terme un Programa d'Educació de Persones Adultes i que fonamenta el seu Projecte Educatiu en la participació, vol fer públic l'agraïment al bar Bosch i al Solleric per la seva col·laboració desinteressada a la Festa de la Diversitat que es va celebrar el passat dia 24 de març al passeig del Born.

Al nostre estand i per iniciativa pròpia de les dones magribines, participants a un dels nostres programes, ens convidaren a beure te; un te magribí...

Anàrem als bars abans esmentats i demanàrem el favor que ens encalantissin aigua que nosaltres teníem per tal de poder fer el te.
No tan sols ens complagueren sinó que ens subministraren tota l'aigua calenta que vàrem haver de menester d'una manera totalment altruista amb voluntat de participar.

Un fet tan senzill ens ha fet reflexionar sobre la importància de la participació ciutadana en la normalització en el tractament de les persones entre iguals, acceptant les diferències com un valor molt positiu. En una societat i en un món, en el qual cada dia es coneixen lamentables fets discriminatoris per motius de credo, raça, sexe i qualsevol fet diferenciador, hem volgut comunicar un fet, que ens dóna esperança per continuar per a una millor convivència, basada en el mutu respecte entre tots els éssers humans.

Molt agraïts a tots.

Associació Aula Cultural. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.