algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
28°

En positiu

Després d'una setmana d'estires i arronses amb un cas de suposat espionatge politicourbanístic que desitjam que sigui aclarit com més avitat millor, ens arriba una notícia que demostra que el Govern de Progrés no està paralitzat.

En els propers sis anys, les Illes Balears rebran 53.000 milions de pessetes generats per la Unió Europea. No fa falta que ens aturem a repetir que no n'anam sobrats, d'inversions per a infraestructures. Aquesta és la nostra gran batalla: convèncer tothom que una societat amb una renda per càpita elevada, pot tenir una administració pobra; que la riquesa de la renda per càpita no construeix per si sola hospitals, carreteres, plantes de tractament de residus, trasvassaments hidrològics, escoles, instituts... En el context que ens movem, són tasques que han d'escometre les administracions públiques, amb els doblers que recapten i que han de ser reinvertits en la mesura justa al lloc d'on han sortit.

No creim que ningú trobi en això una definició de nacionalisme sinó de sentit comú. Per tant, avui podem donar l'enhorabona al Govern balear, en general, i al vicepresident Sampol, en particular. Són notícies d'aquesta mena les que el ciutdà agraeix. Sobretot si li poden donar la certesa que les inversions promeses ben aviat es traduiran en realitzacions tangibles i que beneficiaran les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.