nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Així ven Telefònica

Per novembre vaig rebre una cridada del servei 1004 de Telefònica en què m'oferien la possibilitat d'adquirir un aparell telefònic de nova comercialització.

Vaig fer la comanda, i passat un mes, durant desembre vaig cridar al 1004 per interessar-me per la instal·lació de l'aparell sol·licitat. Prèvia consulta a l'ordinador, resultà que no va aparèixer la meva sol·licitud, i em prengueren nova nota de la comanda. El dia 10 de febrer vaig pagar el rebut del telèfon i em sorprengué el seu import en comparació a facturacions anteriors. Aquell mateix dia, nova cridada al 1004. M'indiquen que a la factura estan inclosos tres aparells telefònics. Us advertesc que no estan instal·lats ni tampoc els he rebut. Es disculpen i que donaran òrdres a l'instal·lador perquè actuï immediatament. Més d'un mes més tard, nova cridada al 1004 exposant el cas, després de cinc minuts d'espera, la persona que m'atén em comunica que algú em cridarà per donar-me explicacions del que ha passat. Pens que més bé m'hauran d'explicar el que «No succeí». L'únic cert és que fins a la data l'únic que s'ha mogut ha estat un servidor que també ha pagat la factura, i passats deu dies més les explicacions brillen per la seva absència.

El Sr. Villalonga, cada dia en els papers per assumptes, que per als profans semblesn celestials, hauria de baixar i preocupar-se que la seva empresa dugués millor els assumptes terrenals.

José Costa Cardona. Santanyí

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.