algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Arriba el canvi

Els esquerranosos, els nacionalistes vells (PSM), el nacionalistes nous (UM) i els verds estam d'enhorabona. Ja era hora. Després de tants i tants d'anys d'aguantar un partit monolític, encarcarat, uniforme i uniformista en el poder de les nostres institucions; després d'un govern monocolor "gris i trist", arriba la diversitat creativa i acolorida. S'enceta una nova era.

Però, alerta, que ara ens criticaran a nosaltres, ara ho hem de fer bé. Ara ja no podem criticar, perquè el poder serà nostre. Serem nosaltres.

Hem après, emperò, aquests darrers anys, en l'oposició, com no s'han de fer les coses des del poder. No caiguem, idò, en el parany del poder. Que d'aquí a quatre anys, si perdem, que sigui amb el cap ben alt, sense vergonya, amb la sensació d'haver fet el que tocava fer per les illes: dur endavant una política mediambiental coherent, impulsar una política lingüística real i realista, afavorir els interessos públics sobre els privats... Perquè els altres "els uniformistes" segur que no ho han fet mai.

Jordi Bibiloni Rotger. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.