nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Vergonya, senyors, vergonya!

Sr. director: Som un estudiant mallorquí que ara mateix es troba a Alemanya, i tenc la sort de poder llegir cada dia la seva publicació via Internet. Són moltes les coses que em criden l'atenció del que està passant a Mallorca: el desgavell de les instal·lacions noves, les presses per inaugurar abans de les eleccions, els desastres urbanístics, etc, etc, etc.

Fins aquí podríem dir que res de nou, tots sabem que bé que ens governen, però el que no puc consentir de cap de les maneres és la vergonyosa actuació que pareix que va tenir el batle de Ciutat, i tot l'Ajuntament, en el transcurs de la cerimònia inaugural de la Universíada: Que no vareu posar La Balanguera!!!!!????, que la volíeu posar per retre homenatge a la corona reial!!!!!!?????, però bono, què és això?????
Jo, personalment, no li he de retre homenatge a ningú, i menys a la «casa reial espanyola», i consider que ells no són, o almanco no ho haurien de ser, ningú per dir-nos el que hem de fer, perquè, que jo sàpiga, no pinten res. Si voleu retre homenatge i demostrar honor a la corona reial, anau a fer-li net els baixos del nou vaixell quan el treguin a terra a l'hivern, o a espolsar les estores de Marivent, però per favor, heu de tenir una mica de dignitat quan representau molta gent que pensa com jo, i que ni té palaus, ni vaixells, ni joies, ni servents, ni cotxes de luxe, ni guardaespatles, ni molts de doblers per gastar, ni avions, ni helicòpters, ni roba caríssima, ni privilegis; gent que ha d'anar a fer feina cada dia, que s'ha d'aixecar prest, que paga les multes, que pateix els embussos de trànsit... i que no té lacais com vosaltres a la seva disposició immediata (i que no els costa ni un cèntim).

A partir d'ara, el que sí que puc fer és anomenar-vos lacais, servents.
Vertaderament heu demostrat homenatge i honor cap a la «corona reial», i cap a gent com jo, falta de dignitat, submissió, i una poca vergonya impressionant. Déu vulgui que tot això s'acabi ben aviat.

Rafel Sánchez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.