algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El pacte de ses Salines

Som un grup de joves de ses Salines que hem sabut el pacte signat entre UM i PP. Sabem que tot tipus de pactes són legítims i normals dins els Ajuntaments democràtics, volem fer constar que aquest no ens agrada.

Creim que el municipi de ses Salines i sa Colònia de Sant Jordi va ser clar en el seu veredicte electoral el passat 13 de juny: va aprovar la gestió del pacte entre el PSIB-PSOE i UM, ja que aquests dos partits varen augmentar el nombre de vots.

Creim que el sentir majoritari del poble és favorable a la continuïtat d'aquest pacte i per aquest motiu ens sorprèn que el batle d'UM, Antoni Caldentey, opti per donar dos anys de batle al PP enlloc d'oferir el mateix al PSOE.

No ens agrada, idò, la composició que finalment tendrà el govern de l'Ajuntament de ses Salines, i volem fer arribar des d'aquí la nostra opinió als responsables d'UM d'aquest fet, ja que són ells qui estan enmig del PP i el PSOE i han pogut triar, oferint al PP dos anys que no varen oferir al PSOE.

Volem que el poble vagi endavant, i creim que la millor manera era repetir el pacte entre els socialistes i UM, i per això alguns en votàrem un o els altres. Ara, Antoni Caldentey ens ha decebut.

Un grup de joves de ses Salines.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.