algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

Ara tenim l'oportunitat

Tots aquests anys de govern del PP s'han caracteritzat pel poc o gens d'interès pel medi ambient, cultura, idioma, conservar zones verdes. Un desmesurat afany per construir destruint Mallorca amb urbanitzacions, hotels... etc. Res ha canviat amb aquesta darrera legislatura, han continuant construint com per exemple un nou centre penitenciari que quasi ningú volia, i que no serà mès que un centre de perfeccionament per la delinqüència que patim, quasi tota vinguda de fora. Volen fer una autopista completament innecesària destruint ancara mès l'illa. Continuen amb l'espoli de mès de 200.000 milions ptes l'any cap a Madrid i els delinqüents per Mallorca amb la propera obertura de la nova presó.

En Matas només és president davant el poble ja que els veritables presidentíssimos, són Javier Mato i n'Aznar amb el seu comandament a distància que des de Madrid fan fer a Matas el que volen: ara posa el somriure d'anunci, ara diguès que vols protegir la terra i després dóna permís per urbanitzar, ara envia'm els milions i conforma't amb infraestuctures tercermundistes. Han afuat les «forces de seguretat» a manifestacions pacífiques com la de Felanitx o la de la UIB, entre moltes altres malifetes com el cas túnel de Sóller, Bon Sosec, Calviagate, fent votar gent ja difunta... etc. També hi ha la possibilitat que uns viatges fets per membres del PP a l'Argentina hagin pogut determinar la inscripció en el cens electoral de Formentera de 74 Argentins residents en el seu país i que res tenen a voure amb l'illa, inscripció que ha estat impugnada per la Coalició d'Organitzacions progressistes de Formentera (COP) així com la intenció de presentar denúncia per un possible delicte electoral.

Ens surten amb l'invent «PP, partit de centre», centre de què srs del PP? Ja sabem qui hi ha a l'esquerra, on és doncs la dreta si vostès formen part del centre? La resposta és molt senzilla: El PP continua essent la mateixa dreta de sempre, hereus del AP d'en Fraga Iribarne, ministre d'en Franco. Només saben estar centrats en Madrid com ja ho demostrà l'entrevista d'en Matas a TV Manacor, que li va sortir la paraula Madrid tres o quatre vegades en una frase.

Tots els que de veritat ens sentim Mallorquins, tant nascuts aquó com els d'adopció, que estimam l'illa, la seva cultura, idioma, tradicions, ara tenim l'oportunitat el dia 13 de tenir més autogovern, una autonomia de primera com tenen altres comunitats, que realment defensin les nostres coses, acabant amb el govern del PP, el seu centralisme opressor i discriminatori per Mallorca com per la resta de Balears.

Antoni Llompart i Grimalt. Manacor

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.