algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

Merescut rerconeixement a Mossèn Gabriel Seguí

Fa poc més d'un any, des d'aquestes mateixes columnes proclamàvem públicament les virtuts i la personalitat de Mossèn Gabriel Seguí Mas, que dirigí la parròquia de ses Salines durant vint anys i actualment és el rector de Sant Nicolau, de Palma, i dèiem que mai no s'havia valorat degudament el seu treball i dedicació a l'Església de Mallorca.

Recentment, el bisbe de Mallorca ha reconegut oficialment la gran tasca desenvolupada per D. Gabriel Seguí al llarg de la seva dilatada dedicació sacerdotal, nomenant-lo canonge de la Seu.

La notícia del nomenament es va propagar amb rapidesa a ses Salines i l'alegria va ser unànime entre els veïnats, ja que finalment s'han premiat uns valors humans, religiosos i una trajectòria professional que, a nivell de carrer, sempre han estat reconeguts.

La petjada deixada pel senyor Seguí a ses Salines és tan gran que, malgrat el temps, la seves ensenyances i el seu record són encara presents entre els saliners, sobretot quan s'escolta l'himne saliner del qual n'és autor de la lletra.

Des d'aquestes columnes volem fer arribar la nostra felicitació i cordial enhorabona a Mossèn Gabriel Seguí.

Joan Burguera Vidal. Ses Salines

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.