algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
19°

La rebaixa dels peatges. I el nostre Túnel?

El Govern Central anuncia que aplicarà l'IVA de les autopistes a rebaixar els preus dels peatges, a tot l'Estat Espanyol, independentment del lloc on es residesqui.

Sembla que ara el preu està a unes 16 ptes. el km d'autopista. Desgraciadament, no parlen de túnels: a quant ens sortiria el nostre, de 3 km?
Com sia, crec que molts de sollerics demanam alguna d'aquestes mesures: -Total gratuïtat del túnel. És l'únic peatge que hi ha a les Illes.
-Total gratuïtat pels sollerics que l'empram cada dia per necessitat.
-Preu simbòlic per a tothom que ens vulgui venir a visitar.
-Rescat total de la concessió, amb els preus ajustats a Llei a Contracte.
Si l'Empresa «Fomento de Construcciones y Contratas» perd (i?) doblers amb l'explotació del túnel, contracte que va signar lliurement, n'està guanyant molts amb altres obres a les Illes i a tot l'Estat. Els seus propietaris i accionistes no han de passar pena.

No és que volguem una invasió massiva de vehicles. No tenim les infraestructures preparades, pero tampoc ser víctimes d'un greuge comparatiu més, pel fet de viure a les Illes i de tenir unes muntanyes d'incomparable bellesa. Volem moviment i un desenvolupament sostingut i sostenible, conservant la riquesa paisatgística que ens fa únics. Però que no ens prenguin el pèl.

Joan Tomàs Campins. Sóller

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.