nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Les activitats 'educatives'

Senyor Jordi Llabrés, regidor d'Educació de l'Ajuntament de Palma: Com a directora del Centre Concertat Ntra. Sra. de las Escuelas Pías, vull posar en el seu coneixement que la nostra escola ha utilitzat moltes vegades els serveis de Dinàmica Educativa de l'Ajuntament de Palma. Sempre ens hem trobat amb unes activitats que la majoria de vegades s'adaptaven al currículum dels diferents nivells del nostre Centre i que gaudien d'una bona organització en tots els seus aspectes.

Però el passat dia 15 de febrer, amb els alumnes de 1r d'ESO, vàrem realitzar l'activitat El Carnatge: passat, present i futur. Damunt els papers, era una activitat molt profitosa per als nostres alumnes i durant la seva realització també ho va ser. Un aplaudiment per a la senyora Aina Llauger, que ha coordinat el material didàctic; un altre de ben fort per al senyor Joan Carles Salom, que va actuar de monitor i va realitzar la seva tasca de manera excel·lent; però el que no es pot consentir és que un Departament de l'Ajuntament, que vostè dirigeix, consenti a oferir una activitat que pot resultar molt perillosa per als al·lots i al·lotes que la realitzen, ja que la brutor que envolta tota la zona, i sobretot la quantitat de xeringues que es troben pel camí, fan que la integritat física dels alumnes corri un greu perill.

És per això que em permet suggerir-vos que aquesta activitat no es torni a realitzar mentre no hi hagi garanties que els serveis de neteja de l'Ajuntament es facin càrrec de la seva feina i ens deixin aquesta Àrea Natural d'Especial Interès tal com ens agradaria a tots els ciutadans i ciutadanes, per poder aprofitar-la.

És clar que la meva escola no tornarà a realitzar aquesta activitat sense unes garanties absolutes que això no es repeteixi, i, a més a més, em veig amb la necessitat de comunicar-ho a tantes escoles com pugui, perquè no es trobin el mateix problema que hem trobat nosaltres, ja que és molt greu.

Confii que aquesta comunicació sigui del vostre interès, i que es resolgui el problema com més aviat millor.

M. Lourdes Cabot

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.