algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Al senyor Joan Pol

En aquesta Associació hem estat informats que s'ha creat a Palma una escola Taurina, la qual està a l'espera de ser aprovada per la Conselleria d'Interior.

Hi estam totalment en desacord ja que consideram que una escola Taurina implica una sèrie de tortures i maltractaments, com poguérem comprovar en un reportatge enregistrat en vídeo per Anpba (Associació Nacional per a la Protecció i el Benestar dels Animals) i emès per la televisió, en el qual es mostrava els membres de l'Escola de Tauromàquia de Madrid tallant les orelles, i en un cas la coa, a vedells vius, tot això entre d'altres coses. Anpba i aquesta associació han denunciat aquesta escola per suposada il·legalitat. Creim que això a les portes del segle XXI està fora de lloc. Els joves han d'aprendre a estimar i a respectar els animals i no a inculcar-los els maltractaments.

Tampoc no entenem per què a l'Escola Taurina permetin que hi hagi menors de 16 anys «aprenent» quan la llei prohibeix als menors d'aquesta edat entrar a les curses de toros.

En darrer lloc, tampoc no hem d'oblidar que la imatge de Mallorca a l'estranger pot quedar seriosament malmesa i pot generar moltes crítiques, la qual cosa pot ser nefasts per a la nostra Illa.

Confiam que les nostres paraules serveixin per a qualque cosa i que faci tot el possible perquè aquest projecte no es dugui finalment a terme.

Maria W. de Sansó. Delegada ADDA-Balears

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.