algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Sobre la farmàcia al Port d'Alcúdia

Sr. director: M'ha cridat l'atenció la notícia que publicàreu l'altre dia sobre el tancament d'una farmàcia al Port d'Alcúdia. Informàveu que el farmacèutic afectat té el permís d'obertura del Col·legi d'Apotecaris, de la Conselleria de Sanitat i de l'Ajuntament d'Alcúdia, i de cop i volta aquest apotecari es troba amb què una sèrie de farmacèutics de la zona, amb els seus negocis oberts, li han posat un recurs contra l'obertura, al·legant que els tècnics de la Conselleria de Sanitat, del Col·legi d'Apotecaris i de l'Ajuntament d'Alcúdia són uns ineptes que han vulnerat diversos aspectes legals en el moment de la concessió i que aquests tècnics es quedin de braços plegats.

Pot ser que a aquests apotecaris opositors els faci por la lliure competència de tenir una altra farmàcia a la zona, sense prioritzar la proximitat de les apotecaries als ciutadans i que tenguin un servei més facil i ràpid.

Després del gran esforç que suposa poder aconseguir la llicenciatura en farmàcia, molt més difícil encara és aconseguir el permís d'obertura d'una apotecaria, per què? Allò més raonable seria que es liberalitzàs l'obertura de les farmàcies i que els usuaris tenguin la possibilitat d'escollir on anar a adquirir els medicaments, i mai no estiguin en mans d'uns interessats que pretenen que no s'obrin més apotecaries a prop de la seva i avantposen interessos personals i econòmics a l'interès general dels ciutadans.

Apol·lònia Alemany Mulet. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.