nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

Un camp de futbol a Son Sardina?

Sr. director:

Un bon exemple de l'abandonament que pateix Son Sardina i sa Garriga per part de l'Ajuntament de Palma és l'estat en què es troba el que havia de ser la futura zona esportiva del poble. Ara, tot està preparat perquè els terrenys se cedeixin a la Federació Balear de Futbol i s'hi faci un gran camp. Des del primer moment la notícia ens ha preocupat, ni els veïns ni les entitats del poble han estat consultats. A més, el que havia de ser una àrea pública d'equipaments per al poble passarà a ser de caràcter privat i d'ús restringit.

D'altra banda, la tranquil·litat de què encara gaudeix Son Sardina i sa Garriga es veurà greument afectada i agreujarà els problemes de trànsit i d'aparcament. S'ha de tenir en compte que el carrer Passatemps, ara mateix, es troba completament saturat i que l'existència d'un camp de futbol de caràcter balear pot crear un caos circulatori total.

A més, la possibilitat d'un futur i hipotètic poliesportiu d'ús públic s'esvaeix; caldrà veure el que realment s'hi pensa fer i quin ús en podran fer els sardiners i garriguers. El que necessita Son Sardina és un petit poliesportiu amb camp de futbol, pista de bàsquet i piscina, tot d'acord amb les necessitats d'un poble d'uns 2.500 habitants. Esperem que, novament, les autoritats no decideixen en contra de la voluntat del poble.

Amics i amigues de Son Sardina i sa Garriga. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.