algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

Jo no vull firmar cap contracte

Sóc immigrant, perquè els polítics de la meva terra d'origen REPÚBLICA ORIENTAL de l'URUGUAI no varen saber gestionar, programar, executar, prevenir, etc. Som molts que no volíem deixar la nostra família, amics, companys, veïns, però després de moltes penúries, vàrem reunir els diners per pagar el bitllet de vaixell i... després de 20 dies de travessia plorant vàrem arribar a aquesta terra per intentar tenir una vida més digna. Sóc igual que la meva actual veïna i els amics: en Pep, Mateu, Margalida, Jaume,... Tinc les mateixes necessites que ells. M'agrada gaudir de la vida com ells. Tenim tal vegada diferents costums però ens agrada ser part d'aquesta societat que és un mirall de cultures i compartim amb els nostres amics un «asadito» com una torrada o un bon frit mallorquí. A Mallorca ja estic «como en casa» perquè sóc part d'aquesta població. Per què alguns desitgen que siguem diferents? Volem ser persones amb dignitat i amb igualtat d'oportunitats. Estic molt orgullosa d'haver nascut a la meva terra, però ara la meva terra d'adopció és MALLORCA i crec que tinc una tremenda sort de viure entre tots els habitants d'aquesta illa. Tinc molt per oferir i molt per rebre.

Esther Sosa Diaz. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.