algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Mallorca i la llengua

Ja fa temps que el RCD Mallorca no té gens d'interès per la nostra llengua. Però l'acte de la presentació de l'anuari 06/07 de la Fundació Reial Mallorca, celebrat el passat dijous 24 de gener, és la demostració que això no du pinta de canviar, almenys per ara.

El fet de que tot l'acte es fes en castellà no es pot justificar de cap manera, argumentant que parlar en català seria una falta de respecte als tècnics i als jugadors (que, per cert, no n'hi havia cap).

Senyors directius del Mallorca, vostès entenen malament l'assumpte del respecte. Els qui falten al respecte són els jugadors i tècnics vinguts de fora de Mallorca que no respecten, ni tan sol es dignen a entendre la llengua d'un país que els paga molt bé, que els dóna una qualitat de vida que a pocs llocs del món trobarien i que els aplaudeix i admira a poc que facin una mínima cosa ben feta.

Esper que aquesta actitud de l'entitat esportiva més representativa de les Illes envers la llengua canviï, i que el Mallorca sigui un referent vàlid per al nostre petit País.

Atentament:

Joan Alemany. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.