algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Gràcies als Reis Màgics

Voldria donar les gràcies als Reis Mags, als seus missatgers i a tothom que ha col·laborat i treballat perquè la cavalcada d'enguany hagi estat un èxit per a la integració del col·lectiu celíac i el diabètic.

Fa un mesos el meu fill de quatre anys va escriure una carta als Reis Mags per demanar-los que els caramels de la colcada fossin sense gluten, sense sucre i sense lactosa. I crec sens dubte que el millor regal que ha tingut enguany ha estat que el seu desig s'ha fet realitat.

Tindré gravada per sempre la seva cara de felicitat i d'alegria en poder agafar caramels i poder menjar-se'ls !!! Una cosa tan senzilla que s'havia negat a molts nins fins ara, segurament per desconeixement. Resulta molt difícil explicar a un infant petit com els Reis Mags, que fan millers de quilòmetres en una nit i porten regals per a tothom, s'obliden que hi ha infants que no poden menjar gluten o sucre. Que despistats que són!

El meu desig és que no sigui cosa d'un any, que tots els anys els Reis Mags de tots els colors es recordin de donar caramels sense gluten i sense sucre, que no és difícil i no ha costat més. I que les cavalcades de tots els pobles i les ciutats de les Illes Balears en prenguin exemple perquè els seus Reis Mags es recordin de tothom per Nadal.

Tant de bo que aquesta sigui la primera passa per a la integració total dels celíacs en la societat i que mai més no sofreixin discriminacions a les escoletes i a les escoles, a les festes i als campaments.

Moltes gràcies, Reis Mags.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.