nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

Dignitat i respecte

Els manifestants del dia 24 tenen un denominador comú, són persones indignades per la traïció dels seus governants que no han reparat amb argúcies per aconseguir vots i a qui tampoc no els ha preocupat gens l'incompliment de les promeses electorals.

Son Espases és la primera de les traïcions, però continuant amb aquesta línia, ja ens podem preparar que n'hi haurà d'altres. De fet, ja s'està projectant la llei de l'habitatge, que permetrà construccions en sòl rústic!

Tampoc no tenen gens de respecte pels votants que han estat tan innocents de creure's totes aquestes promeses i més.
I ara, el tinent de batle responsable de Benestar Social ens diu que «els organitzadors de la manifestació no tenen dret a situar la frontera de la dignitat en la frontera de la seva pròpia opinió».

Sr. Grosske, no és una qüestió d'opinió, és una qüestió de principis. I allò que estan demostrant els nostres governants és que no tenen principis, i això és una norma fonamental dins un partit polític d'esquerra.

Per altra banda, la representant del Consell de Mallorca demana als manifestants que tenguin respecte per les decisions preses pel president del Govern. I jo deman on és el respecte pels votants ? O és que, per ventura, els votants no tenen dret que es respectin les promeses electorals que els polítics els han fet?

Jacqueline Raynaud. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.