muy nuboso
  • Màx: 11.14°
  • Mín: 7.77°
10°

Els fantasmes de Jacint Verdaguer

Els mirau i no els veis. Els sentiu i no els escoltau. Respirau les seves ventositats que s'acaramullen als nostres pulmons oblidant que no tan sols la nicotina fa mal.

Aquests fantasmes no arrosseguen cadenes com els que tenen «pedigrí», no! Aquests fantasmes en lloc de llençol blanc passegen ferramalla metàl·lica i responen pel nom de cotxe.

Jacint Verdaguer està farcit de veïns pels quatre costats, fer-hi una zona verda àdhuc d'afavorir a tots els ciutadans mostraria la nostra intel·ligència potenciant un turisme indispensable per la nostra subsistència.

No per posar més asfalt a Mallorca, l'eixamplarem, però si la podem fer créixer com a ciutat capdavantera, si són capaços de crear una zona verda al centre de Palma, tal com preconitza la plataforma del parc de les vies amb la Sra.Fermoselle al davant, i al mateix temps cuidar la neteja, ja que a hores d'ara és una ciutat que deixa molt que desitjar. Siguem intel·ligents i cuidem la ciutat, hi sortirem guanyant, però el que és més important, farem una ciutat on els visitants quedaran convidats a tornar.

Miquel Bauçà.
(Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.