algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Un bri d'esperança per UM i per Munar

Vull rompre una llança a favor del canvi que hi ha hagut a UM en la relació amb el PP. Ja era ben hora que es marcassin les distàncies amb un PP de cada vegada més escorat a la dreta i que fa de l'activitat política un circ. A Mallorca, a més, hem de patir cada dia l'espectacle insuportable que munta El Mundo contra UM; i ho fa amb la benedicció i amb els doblers del PP. Cada dia.

És ben hora de marcar un poc les pautes a un Partit Popular que viu exclusivament de la imatge. El senyor Matas sempre pareix que vol fer grans coses, però al final queden en no-res. No parlaré de la hipoteca jove... i sí del Règim Especial de Balears, que va omplir pàgines i pàgines de diaris i que tan sols resta com un descompte aeri. Això va ser el primer bluf... Amb els antecedents que hi ha, és d'il·lusos esperar un estatut d'autonomia vàlid. On és això de «Volem el mateix que Catalunya?». On és la compensació pel fet insular?

El principal temor de moltes ciutadanes com jo és pensar que el 2007 estam exposats a una majoria absoluta del PP, a totes les institucions. Aleshores sí que mostraran la seva vertadera cara. Quatre anys més, i en van... Massa. Tenc la sensació que serà talment l'era Aznar, amb quatre anys suaus per després aplicar la via més dretana. Sin complejos.

Mateu Moragues. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.