cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

En el meu nom sí, sempre

Cansat de sentir tanta mentida amb l'única finalitat d'aconseguir el poder, costi el que costi, com ciutadà que sóc tinc el dret de dir ben fort que en el meu nom sí, president Zapatero. En el meu nom sí a parlar amb els nacionalistes bascos per aconseguir la pau a Euskal Herria. En el meu nom sí a cercar solucions per evitar conflictes entre pobles. En el meu nom sí a un Estat Federal en el qual els pobles puguin escollir democràticament i lliurement el seu futur. Sí al respecte, a les llibertats i a les identitats. Sí a una Europa plural en què tots hi puguem dir la nostra, en la nostra llengua, i tinguem el dret a ser escoltats, i a escoltar. No a la guerra. No als referèndums manipulats. No a l'engany i a les mentides. No a l'enfrontament entre els pobles d'arreu del món. No a l'especulació ferotge. No al vessament incontrolat a les costes. No als «ilillos» que esdevenen milers i milers de tones de contaminació. No a «agua para todos» per regar camps de golfs i construir «marina d'or, el major parc aquàtic d'Europa». No a no voler la pau per poder seguir culpant els nacionalistes no espanyols de tots els mals. No a la por.

President Zapatero: En el meu nom, sí.

Antoni Colomer. Inca. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.