muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Situació de l'IES Santanyí

Benvolguts senyors, Esper i confii que cobreixin amb interès la notícia de l'estat en què es troba l'IES Santanyí.

El curs passat es va incendiar la biblioteca municipal. Aquest va afectar el nostre centre: vàrem quedar sense aula d'informàtica i fora algunes dependències.

Després del malaurat incendi, tant les autoritats «competents» com el gerent de l'IBISEC es varen comprometre a tenir la situació controlada a l'hora de començar el curs. Ara pareix que això serà devers el febrer. Mentrestant hi ha prop de quarant alumnes d'informàtica (4t d'Eso i Batxillerat) que hauran de fer informàtica sense aula d'informàtica, tots els de Tecnologia que tendran accés als continguts d'informàtica en pèssimes condicions i la resta de matèries que no disposaran d'aquest recurs.

Interinament s'ha habilitat un espai (que està pendent de ser esbucat) que difícilment compleix les condicions mínimes d'habitabilitat.

Aprofitant l'avinentesa la Conselleria va publicitar, i accelerar, l'amplicació; fa anys que ens la prometien. Està en marxa. Però aquest curs no disposarem d'espai per als esplais i la qualitat de les classes serà deficient a causa de l'inevitable renou.

Reiter que m'agradaria molt que cobríssiu la notícia.

Bartomeu Fontcuberta. Rebuda per e-mail.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.