nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Don Teodor, fill adoptiu

L'Ajuntament de Palma en Ple i per unanimitat de tots els grups polítics que ho conformen, ha tingut l'encert de nomenar Fill Adoptiu de la ciutat de Palma D. Teodor Úbeda i Gramage.

D. Teodor fou distingit amb el títol de Fill predilecte de la ciutat on nasqué, Ontinyent. A més d'atorgar-li la Medalla d'Or de la Ciutat de Palma i la de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Qui hagi tingut el goig de conèixer-lo sabrà que era una persona amb la qual es podien mantenir bones conversacions sobre les més diferents temàtiques. Particularment, enyor les que, per sort, vaig tenir sobre el Dret i la Justícia i, com és ara, sobre la ciutat de Palma. Vull recordar-lo en aquestes festes nadalenques, com segur fan molts mallorquins i eivissencs (illa on la meva família el va conèixer) amb aquestes, les seves paraules: «I a la fi, només he tractat de complir el meu deure i de fer el que em naixia del cor. Un cor, això sí, lliurat del tot al poble i a l'Església de Mallorca, mentre procurava seguir, malgrat fos d'enfora, les petjades de Jesús, estimador i servidor de tothom sense cap límit». (BOBM 2002, pàg. 90).

Enhorabona a l'Ajuntament per aquest guardó d'enguany, perquè fou una Palma amb els seus ciutadans que estimava i per la que el podíem veure passejar de tant en tant.

Alonso Medinas Prats. (Rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.