algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 12.82°
20°

Aturem

Aquest Onze de Setembre hem de denunciar la progressiva campanya d'espanyolització que tant el PP com el PSOE estan duent a terme per sotmetre encara més el nacionalisme basc i català.

Al País Basc l'aliança anti-basca té moltes cares, per un costat intenta desprestigiar tot el nacionalisme identificant-lo amb terrorisme, els nacionalistes del Partit Nacionalista Basc i d'Eusko Alkartasuna són comparats amb els grups violents tot intentant crear un bloc «democràtic» i un altre de «totalitari», òbviament el PP i el PSOE es consideren dintre del primer bloc i acusen a tots els nacionalistes de pertànyer al segon. Es vol identificar els «demòcrates» amb «constitucionalistes» i els «totalitaris» amb els nacionalistes.

Aquesta campanya no s'atura tan sols en les desqualificacions sinó que també actua tot il·legalitzant organitzacions polítiques, negant el traspàs de competències pactades als estatuts d'autonomia, impedint una representació adequada de Catalunya i Euskadi a Europa i als fòrums internacionals, fins i tot en el terreny esportiu.

Aquesta campanya espanyolitzadora que fàcilment podem definir com una persecució contra tota forma de nacionalisme no-espanyol no és portada a terme sols pel PP, sinó que el PSOE s'hi afegeix amb totes les seves forces.

El suposat nacionalisme català de CiU no té cap interès en combatre aquesta campanya, la seva dependència envers el PP cada cop és més gran i sols fa alguna declaració «radical» quan s'acosta l'Onze de Setembre o quan les bases comencen a destapar l'olla dels trons de la indignació. Per altra part altres col·lectius que també s'anomenen nacionalistes no tenen cap vergonya en pactar a Madrid amb la delegació catalana del PSOE, tot argumentant una suposada entesa progressista, com si el PSOE no hagués demostrat ja fa molts anys que no és d'esquerres ni progressista sinó una confluència d'interessos.

Denunciem l'espanyolització que ens està caient a sobre, ens hem de sentir orgullosos de ser catalans, som un poble que estimem la llibertat però en primer lloc la nostra, la llibertat de ser catalans.

Secretariat Nacional UNITAT NACIONAL CATALANA. (rebuda per e-mail).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.