algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

Polèmica a Búger

Senyor director, no podem més que expressar la nostra sorpresa quan vàrem llegir en aquesta secció la carta escrita pel regidor del PP de Búger, Bartomeu Alemany, en la qual agraïa al president de la fundació ACA, Antoni Caimari, la seva feina i ens acusava als regidors del PSM de no saber actuar de la mateixa manera. Això demostra que l'esmentat regidor té un desconeixement profund del funcionament de les àrees de l'Ajuntament de Búger (i això que ell n'és regidor).

Si no fos així, no entenem com pot comparar la tasca del president de la fundació ACA i la nostra. I deim això perquè entre la fundació ACA i les àrees de Cultura i Festes de l'Ajuntament hi ha una estreta col·laboració. Des d'aquestes àrees vàrem apostar, a principi de l'actual legislatura, per l'ajuda amb la fundació ACA (i des del partit que representam, el PSM, molt abans). És per això que no ens ha d'intentar comparar, sinó que en tot cas ens hauria d'avaluar conjuntament.

Li recordarem que l'Ajuntament de Búger forma part del patronat de la fundació i el regidor de Cultura n'és el representant.
Els èxits de la fundació ACA els sentim també com a nostres i la vàlua del seu president fa molts d'anys que la coneixem, no només quan arriben les eleccions. La tasca d'Antoni Caimari és molt important i està a un nivell molt alt. Pensam que no calen comparacions. Actualment la fundació ACA i l'Ajuntament de Búger tenen iniciats projectes molt importants.

Quant a la manera de frivolitzar amb el nom de l'instrument, només es pot interpretar com un acte de poc sentit comú o bé de consignes donades. Li hem de recordar que la persona que va aconsellar i donar suport a l'hora de tocar les xeremies a en Miquel Perelló va ser el secretari del PSM de Búger. No sap vostè que el seu partit polític ha fet molt poc per recuperar la nostra cultura i les nostres tradicions?

No voldríem acabar sense dir que no acceptam ni consentim que el Sr. Alemany parli en nom de tots els bugerrons presents a l'acte, ja que la regidora de Festes hi era present.

Maria Saletes i Pere Perelló. Búger. Rebuda per e-mail

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.